HOME  |  COP  |  Welkom bij Curaçao Orthotics & Prosthetics

Welkom bij Curaçao Orthotics & Prosthetics

Persoonlijke zorg

Ons lichaam is een kostbaar bezit waarvoor wij goed moeten zorgen. Ondanks een goede verzorging van het lichaam kan het weleens voorkomen dat lichamelijke klachten en ziektes invloed hebben op onze houding en beweging.

Curaçao Orthotics & Prosthetics (COP) voorziet in orthopedische hulpmiddelen aan cliënten om hun houding en beweging te verbeteren. Elk lichaam heeft specifieke klachten die wij in kaart brengen door een grondig diagnostisch onderzoek. Na dit onderzoek bieden onze gespecialiseerde instrumentenmakers op maat gemaakte orthopedische hulpmiddelen aan die de voortgang van uw houding en beweging stimuleren. 

COP is de grootste speler op de Curaçaose markt voor protheses en orthopedische kunst- en hulpmiddelen. Ons gepassioneerd en hooggekwalificeerd team reist om de twee weken naar Bonaire en één keer in de maand naar St. Maarten om cliënten op die eilanden te behandelen.

Samenwerking

Ons team onderhoudt contact met huisartsen, medisch specialisten en verzekeringsinstanties. Tevens is er een nauwe samenwerking met de ziekenhuizen en Stichting Revalidatiecentrum Curaçao.

Meer informatie

Op deze website kunt u zich oriënteren op onze organisatie, ons zorgaanbod bekijken en nagaan op welke wijze wij u ondersteuning kunnen geven. Voor verdere informatie bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.