HOME  |  FUNDASHON VERRIET  |  Ons zorgaanbod  |  Zorgboerderij

Zorgboerderij

 

Zorgboerderij “de Waarborg” is in 2003 opgericht door Mozés en Maria LaCroes, met als doel werk, persoonlijke groei en herstel van de harmonie met de natuurlijke omgeving te bieden aan mensen met een ontwikkelingsachterstand. Sinds 2007 vormt de zorgboerderij onderdeel van Fundashon Verriet als dagbestedingsvoorziening voor cliënten met een matige verstandelijke beperking, die ondanks hun beperking de mogelijkheid krijgen om te doen waar ze goed in zijn en om zich te ontwikkelen. 

In 2013 is met hulp en donaties vanuit gemeenschap en bedrijfsleven de zorgboerderij geheel gerenoveerd en uitgebreid. Er is een dierenweide met paarden, ezels, varkens, koeien en pauwen, er zijn kippenhokken en een eendenvijver. Op de plantage worden ondermeer pampuna, sorsaka, bakoba en tamarinde gekweekt en in de Greenhouse groeien sierplanten en kruiden.

  

De verzorging van de dieren kost veel geld. Om de kosten een beetje te dekken verhuren wij deze unieke lokatie voor kinderfeestjes, familiefeesten, vakantieplan etc. Op het terrein zijn een grote palapa, aantal picknick sets, een toilet en koelkast aanwezig.

De kosten voor het huren van de zorgboererij bedragen NAf 150,- . Het is ook mogelijk om als extra optie te kiezen voor een rondje paardrijden voor kinderen. Hiervoor komt een tarief van NAf 50,- bovenop de lokatiehuur.
Als u interesse heeft om Zorgboerderij 'de Waarborg' te huren voor uw evenement, kunt u een afspraak met ons maken op vrijdagmiddag of in het weekend. Door de weeks ka u ons na 14:30 bereiken. 

Voor meer info kunt u contact opnemen via (+5999) 529 5151 of (+5999) 540 4042.